Iso hali

Kuka sä oot?

kuvat: Johanna Laine

Eilen oltiin moikkaamassa siskotyttö Caroa. Hyvin meni ja yhteinen sävel löytyi heti. Välillä menoa vähän rauhoiteltiin ja näitä oli sentään vaan kaksi. Minkäköhänlaista menoa Maaritilla parhaimmillaan oli, kun 10 koiraa pyöri jaloissa, huh! Välillä ehkä Peto pikkasen päällepäsmärinä ja käytti isompaa kokoa hyväkseen, mutta kyllä siskolikassa virtaa riittää ja vastusta löytyy.

Mehän asutaan lähes maalla. Kun Pedon kanssa ollaan ulkoiltu, niin ehkä yksi auto menee ohi ja hyvällä tuurilla nähdään joku ihminenkin. Matka bussilla Kamppiin olikin aika jännää. Peto nukkui sylissä, en sitten tiedä mitä mietti, mutta ei ainakaan vinkunut. Ei suostunut kulkemaan hihnassa, taisi olla liian outo ympäristö. Sylissä on paljon kivempi ihmetellä maailman menoa. Tosin eipä juuri kulje hihnassa kotinurkillakaan, vapaana pidetään.

Peto ei tykkää ulkoilusta. Toivottavasti säät lämpenisivät, niin voitaisiin enemmän leikkiäkin ulkona. Kun mä pistän takkia päälleni, niin koira juoksee pöydän alle piiloon. Nyt aamulla pissasi heti ulos tullessaan ja juoksi takaisin oven eteen odottamaan, että pääsisi takaisin sisälle.  Kyllä me sitten käveltiin pikkasen pidempi lenkki ja Peto tajusi kakatkin tehdä ulos. Ja sitten pääsi takaisin sisään :-)

Peto ei vielä ole ollut yksin kotona. Tosin on ollut yksin alakerrassa, kun vanhemmat töissä ja kakrut yläkerrassa puuhailemassa omiaan. Yöt nukkuu yksin olkkarissa pentuaitauksessa. Viime yönä nukkui 4 tuntia ja sitten kuului vinkumista. Mä otin sen pedin sitten sängyn viereen, kun en jaksanut illalla laittaa patjaa valmiiksi olkkarin lattialle.

Huomenna Peto jää yksin kotiin, kun me ihmiset lähdetään katsomaan Talvisirkus Sikaa. Saas nähdä miten pärjää ...