Pimeä, pitkä ja kiireinen syksy/talvi on edesauttanut sitä, että Pedolla ei ole ollut paljon tilaisuuksia tavata vapaana muita koiria. Tänään käytiin pitkästä aikaa koirapuistossa. Peto "rakastui" heti yhteen 7-kuiseen ranskanbuldoggi tyttöön ja sen jälkeenhän Peto vain seurasi tyttö parkaa hormoonit hyrräten. Ja sitten vielä kun paikalla oli toinen nuori uros, vehnäterrieri, niin Pedolla ja vehniksellä ei oikein synkannut. Pojat olisivat ottaneet mittaa toisistaan, jos olisi annettu.

Ei ole koirapuistot meidän paikka. Pedolla hormoonit hyrrää ja sitten kun se kokee muut urokset kilpailijoiksi, niin ei siellä ole hauskaa.

Mokkinaapuri Leevi kääpiöpinserillä on koirakoulu samaan aikaan (eri ryhmä) kun Pedolla. Annettiin poikien remmissä pikaisesti treffata treenien jälkeen ja Leeville, 1 vuotta, Peto ei ärähtänyt. Olisi halunnut leikkiä.

Agilitya aiotaan harrastaa vielä ainakin maaliskuu. Vaikka Peto ei niin siitä nautikaan, niin varmaan säännöllinen treenaaminen kuitenkin auttaa yleiseen tottelevaisuuteen. Alhaalla Pedon agitreenit 7.2.2012, mikä vauhti ja into :-)

http://youtu.be/JWqYETpfvXc