Pedon kanssa menee kaiken kaikkiaan kivasti, ei mitään suurempia ongelmia.

Kun Ninja oli kylässä, niin ekaksi remmilenkit tuskaa, koska Petonen ei ymmärtänyt, että remmissä kävellään nätisti, vaikka Ninja olisikin metrin päässä. Mutta muutaman lenkin jälkeen, olikin ihan kivaa olla kävelyllä kahden koiran kanssa.  Ninja ja Peto jakoivat sulassa sovussa niin lelut, luut kuin Ninjan pedin.

Peto on ollut kyllä helppo tapaus. Mitä nyt edelleen luokse tulo on haastavaa ja jäniksen papanat maistuu hyvältä. Muutamia "tavoitteita" tosin voin kirjata:

1. Ihmisten ja koirien ohittaminen remmissä (tai vapaana) ei oikein suju, kun Peto haluaa mennä tervehtimään kaikkia
2. Peto hyppii välillä tervehtiessä. Se on ehdottomasti kielletty. Vaikka mun mielestä hyppivä pentu on söpö, niin vähän isompi ja kurainen hyppivä koira ei olekaan enää niin kiva.

Ja tietysti olisi ihan kiva, että koira kutsuttaessa kanssa tulee. Motivoinnin kanssa on haasteita. Esim. pentukurssilla ekat 15 minuuttia Peto on ihan "sekopää", ei siis keskity  vaikka lihapullilla yrittäisi lahjoa, lelutkaan ei kelpaa. Jossain vaiheessa kyllä rauhottuu ja ehkä tekee jotakin mitä pyydetään. Mutta kun ne muut koira on niin paljon kiinnostavampia kuin omistaja tai lihapullat ...

Peto syö istualteen, karvat vielä tallella

Peto ennen

Missä Peto luuraa?

Peto vs. Ninja haja haja haja!!!!!!

Ninjan sängyssä Peto,.

Metsässä