Peto on ollut meillä jo 4 yötä

Rutiinit on muotoutumassa. 3 kertaa päivässä syödään. Alussa ruoka ei maistunut kovinkaan hyvin ja sitä taidettiin kerralla antaa liikaa. Myös yksin syöminen ei ollut kivaa. Nyt ruoka maistuu ja sopiva annos koko löydetty. Ryntäämällä ruokaa ei saa vaan pitää istua odottamaan. Tässä vaiheessa pitää olla tarkkana, että ruuan antaa heti, kun tulee se murto-osa sekunnin  rauhottuminen.

Ollaan harjoiteltu omaa nimeä ja käskyä "tänne". Myös "istu" on työn alla ja nätistihän Peto osaa istua.

Peto nukkuu vielä paljon, uudet kokemukset väsyttävät. Ulos ollaan tänään menty aina herätessä ja muutenkin. Peto ei vielä ymmärrä, että ulkona on kivaa, mutta sen on tainnut tajuta, että kun pisut tekee, niin pääsee takaisin sisälle lämpimään.

Tänään aamulla tuli eka pentuhepuli. Siinä sai kyytiä, lahkeet, varpaat, lelut, paperit ja joulukuusen koristeet. Tontutkin maistuu hyvältä

Tänään käytiin kylässä ja sinne tuli myös Elmo, lapikoira kohta 3 v. Elmo on kiltti koira ja Peto oli kovin riemuissaan

Peto on hyvin reipas koira, ei pelkää ääniä, eikä vieraita paikkoja tai ihmisiä.  Arka ei ole, mutta ei myöskään mikään prinssi Rohkea, vielä. Hyvin varovaiseti kasvattaa reviiriään, muutama nurkka on kotonakin tutkimatta. Pikkuhiljaa edetään ja rohkaistaan tutustumaan maailmaan.

Nyt harjoittelee sohvalle hyppimistä, kovin huonoja yrityksiä tässä vaiheessa.