Pedolle annetaan ruokaa, Peto istuu ja tuijottaa monen metrin päässä ja ei tule kutsusta ruokakupin luo. Kun ruoka on jätetty, Peto laiskasti löntystelee syömään -> tänään ruokaa ei jätetty kun ei tullut, vaan ruoka pistettiin pois. Jossain vaiheessa hiffasi, että jos haluaa ruokaa, parempi tulla pyydettäessä.

Ollaan lähdössä ulos. Peto ei tule kutsuttaessa eteiseen vaan taas istuu kaukana ja tuijottelee vaan -> jos ei tule, ei pääse ulos. Kyllä pentunen äsken luovutti ja tuli, kun kävin ensin yksin ulkona ja sen jälkeen kutsuin ja odottelin vain eteisessä. Tämä käytös johtuu varmaan siitä, että kun ollaan opetettu sisäsiistiksi, niin ollaan usein vain otettu Peto syliin kun on herännyt ja kannettu ulos. 

Ollaan ulkona. Peto on vapaana. Kodin lähellä kutsun luokse, koska haluan pistää remmiin. Peto juoksee ohi ja pinkaisee kotiin rappusille odottamaan -> kun tarpeeksi kauan äsken odottelin tien vieressä, niin tulihan se Peto mun luokse takaisin. Luoksetulo siis nyt kovasti harjoittelun alla.